header afbeelding

Schilder- en Witwerk - Verhuizenenzo

Schilder- en Witwerk

Plafond witten

Voor veel mensen is het witten van het plafond of wand een vervelend klusje, dat het liefst zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Dat heeft aan de ene kant te maken met de houding die tijdens het verven moet worden aangenomen, die is namelijk niet bepaald handig. Ook is het vaak een relatief groot oppervlak, dat een hele ruimte beslaat. Daar tegenover staat dat een net gewit plafond de hele ruimte weer een vernieuwde, frisse uitstraling geeft.

Schilderwerk

Natuurlijk is het fijn als uw interieur er weer netjes uitziet. Alleen om die reden al is schilderwerk noodzakelijk. Het bijhouden van het schilderwerk beschermt echter ook het hout- en muurwerk van uw pand. Te lang uitstellen van dit noodzakelijke onderhoud kan later tot problemen leiden, wat weer kosten met zich meebrengt.

Om te zorgen dat uw hout- en muurwerk in goede conditie blijft verkeren, is het belangrijk om op tijd onderhoud te plegen. Typische zaken die vaak worden geschilderd, zijn muren, plafonds, deuren, trappen en kozijnen. Hierbij kunnen we er niet alleen voor zorgen dat alles er weer fris en netjes uitziet, ook kunnen we beschadigingen als scheurtjes in plafonds herstellen. Ook als het gaat om het schilderen van een voordeur kunnen wij ervoor zorgen dat naden en rottende delen hout hersteld worden. Een professionele aanpak en kennis van de modernste technieken en materialen.